Ejercicio Opció A - Bloc 1 · Geología y Ciencias Ambientales PAU Baleares Extraordinaria 2024
Tema: Vocabulario geológico y ambiental: definiciones · Del examen Extraordinaria (2024)
Enunciado
OPCIÓ A
BLOC 1: Defineix de forma breu i concreta (màxim 2-3 línies per concepte) els termes següents (Total 2 punts: 0,25 per concepte):
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1: Teledetecció
Solución: La teledetecció és l'observació i presa de dades de la superfície terrestre a distància, normalment per satèl·lits que disposen de determinats sensors.
2: Mineral
Solución: Un mineral és una substància sòlida que presenta una composició química definida i una estructura cristal·lina.
3: Magmatisme
Solución: El magmatisme és el conjunt de processos geològics d'origen intern relacionats amb la formació dels magmes que en refredar-se donaran lloc a les roques ígnies o magmàtiques.
4: Litosfera
Solución: La litosfera és la capa rocosa sòlida més externa del globus terrestre.
5: Meteorització
Solución: La meteorització és el procés d'alteració del rocam terrestre per l'acció dels agents atmosfèrics.
6: Atmosfera
Solución: L'atmosfera és la capa més externa del globus terrestre, de composició gasosa.
7: Recurs natural
Solución: Un recurs natural és qualsevol producte procedent de la natura que pot ser utilitzat per l'ésser humà per satisfer les seves necessitats.
8: Estrat
Solución: Un estrat, també denominat capa, és l'estructura bàsica en què es disposen les roques sedimentàries.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio Bloc 1 · Ordinaria 2025 · Ejercicio Opció B - Bloc 1 · Extraordinaria 2024 ›
Más ejercicios de Vocabulario geológico y ambiental: definiciones
- Ejercicio Bloc 1 · Extraordinaria 2025
- Ejercicio Bloc 1 · Ordinaria 2025
- Ejercicio Opció B - Bloc 1 · Extraordinaria 2024
- Ejercicio Opció A - Bloc 1 · Ordinaria 2024
- Ejercicio Opció B - Bloc 1 · Ordinaria 2024
- Ejercicio Opció A - Bloc 1 · Extraordinaria 2023
- Ejercicio Opció B - Bloc 1 · Extraordinaria 2023
- Ejercicio Opció A - Bloc 1 · Ordinaria 2023
- Ejercicio Opció B - Bloc 1 · Ordinaria 2023
- Ejercicio Opció A - Bloc 1 · Extraordinaria 2022