Ejercicio 30 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Excitabilitat: potencial d'acció, conducció i sinapsi · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Preguntes 1-120 (Tipus B). Test vertader/fals (Curs 2017-18)
Valoreu com a vertadera (V) o falsa (F) cadascuna de les següents afirmacions de l'examen Tipus B:
Valoreu com a vertadera (V) o falsa (F) cadascuna de les següents afirmacions:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
33. Un estímul d'intensitat supraumbral produeix un potencial d'acció de voltatge més gran que el desencadenat per un estímul llindar.
Solución: Fals
34. La fase d'altiplà o meseta del potencial d'acció de la fibra ventricular es manté per la conductància sostinguda al calci.
Solución: Vertader
35. En el decurs del potencial d'acció, la permeabilitat al potassi augmenta abans que la permeabilitat al sodi.
Solución: Fals
36. El cicle del potencial d'acció comprèn: despolarització, repolarització, hiperpolarització postpotencial i retorn al repòs.
Solución: Vertader
37. La glia està constituïda per elements cel·lulars amb capacitat d'excitabilitat elèctrica.
Solución: Fals
38. La inhibició de l'acetilcolinesterasa amplifica la intensitat i durada de l'acció de l'acetilcolina.
Solución: Vertader
39. En les sinapsis químiques, l'acumulació de calci lliure al botó terminal desencadena l'exocitosi del neurotransmissor.
Solución: Vertader
40. Els receptors postsinàptics metabotròpics actuen canalitzant l'efecte mitjançant cascades de segons missatgers intracel·lulars.
Solución: Vertader
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 25 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015 · Ejercicio 33 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015 ›
Más ejercicios de Excitabilitat: potencial d'acció, conducció i sinapsi
- Ejercicio 5 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció i… · 2015
- Ejercicio 13 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Problema 15 · 2015
- Ejercicio 22 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 25 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 33 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 36 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 39 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 44 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Problema 45 · 2015