Ejercicio 36 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Excitabilitat: potencial d'acció, conducció i sinapsi · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Activitat 3 (2018-19, Tipus B) - Preguntes 1-120: Test Vertader/Fals
Indiqueu per a cadascuna de les afirmacions següents si és vertadera (V) o falsa (F):
Indiqueu per a cadascuna de les afirmacions següents si és vertadera (V) o falsa (F):
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
29. Un potencial d'acció neuronal consisteix en una alteració transitòria, ràpida i sobtada del potencial transmembrana.
Solución: Veritable
31. Els potencials graduats locals desencadenen un període refractari absolut a la membrana.
Solución: Fals
34. En un circuit de convergència neuronal, diversos axons presinàptics estableixen sinapsi sobre una mateixa cèŀlula postsinàptica.
Solución: Veritable
35. Els astròcits són cèŀlules que presenten propietats d'excitabilitat elèctrica al sistema nerviós.
Solución: Fals
36. La descàrrega i transmissió del senyal químic té lloc a les terminals axòniques o botons sinàptics.
Solución: Veritable
37. Els canals de K+ regulats per voltatge tenen tres estats possibles: obert, tancat i inactivat.
Solución: Fals
38. La propagació de l'impuls elèctric en axons mielinitzats és més veloç que en fibres amielíniques.
Solución: Veritable
39. Una variació en el potencial transmembrana de -90 mV a -20 mV representa una hiperpolarització.
Solución: Fals
40. Els receptors postsinàptics de tipus ionotròpic requereixen segons missatgers intraceŀlulars per obrir el canal.
Solución: Fals
41. L'enzim monoaminooxidasa (MAO) metabolitza tant catecolamines com serotonina.
Solución: Veritable
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 33 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015 · Ejercicio 39 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015 ›
Más ejercicios de Excitabilitat: potencial d'acció, conducció i sinapsi
- Problema 15 · 2015
- Ejercicio 22 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 25 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 30 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 33 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 39 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Ejercicio 44 - Excitabilitat: potencial d'acció, conducció… · 2015
- Problema 45 · 2015
- Problema 49 · 2015