Exercici 1 · Análisis Musical Selectividad Cataluña Juny Serie 5 2024
Tema: Múltiples audicions · Del examen Juny Serie 5 (2024)
Enunciado
Exercici 1
[4 punts: 0,4 punts per cada qüestió. No hi haurà descomptes de penalització en cap cas.]
Aquest exercici consisteix en l'audició de deu fragments de música. Cada fragment es repetirà dues vegades abans de passar al següent. Després d'un petit interval, tornareu a escoltar els deu fragments tots seguits.
Escolteu amb atenció els deu fragments que sentireu a continuació i trieu la resposta correcta entre les quatre que es proposen per a cada fragment.
.
)

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Audició del fragment 1
Solución: c) Cant gregorià.
2. Audició del fragment 2
Solución: c) Rock-and-roll.
3. Audició del fragment 3
Solución: d) Cobla.
4. Audició del fragment 4
Solución: c) Coral.
5. Audició del fragment 5
Solución: a) Classicisme.
6. Audició del fragment 6
Solución: b) Mode menor.
7. Audició del fragment 7
Solución: c) Ritme quaternari.
8. Audició del fragment 8
Solución: a) Soul.
9. Audició del fragment 9
Solución: d) Ària per a tenor, amb un baríton en segon terme.
10. Audició del fragment 10
Solución: c) Veu solista acompanyada.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Exercici 1 · Juny Serie 1 2024 · Exercici 1 · Setembre Serie 3 2024 ›
Más ejercicios de Múltiples audicions
- Exercici 1 · Setembre Serie 2 2026
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 4 2025
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2024
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2023
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2023
- Exercici 1 · Setembre Serie 2 2023
- Exercici 1 · Juliol Serie 2 2022
Exámenes oficiales en PDF y soluciones: examenselectivitat.cat