Exercici 1 · Análisis Musical Selectividad Cataluña Setembre Serie 2 2023
Tema: Múltiples audicions · Del examen Setembre Serie 2 (2023)
Enunciado
Exercici 1
[4 punts: 0,4 punts per cada qüestió. No hi haurà descomptes de penalització en cap cas.]
Aquest exercici consisteix en l'audició de deu fragments de música. Cada fragment es repetirà dues vegades abans de passar al següent. Després d'un petit interval, tornareu a escoltar els deu fragments tots seguits.
Escolteu amb atenció els deu fragments que sentireu a continuació i trieu la resposta correcta entre les quatre que es proposen per a cada fragment.
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Fragment 1: època o estil musical
Solución: b) Segle XX.
2. Fragment 2: textura musical
Solución: b) Polifonia imitativa.
3. Fragment 3: gènere musical
Solución: a) Romança de sarsuela.
4. Fragment 4: tipus de ritme
Solución: c) Ritme compost (binari + ternari).
5. Fragment 5: estil musical
Solución: d) Rumba catalana.
6. Fragment 6: instruments que sonen
Solución: d) Fagot, trompeta i flauta.
7. Fragment 7: tipologia de veu
Solución: a) Baríton.
8. Fragment 8: gènere o formació
Solución: b) Concert per a piano i orquestra.
9. Fragment 9: instrumentació i veus
Solución: c) Veu solista amb acompanyament de trompetes, sintetitzadors, veus, guitarres elèctriques i percussió.
10. Fragment 10: estil de música popular
Solución: b) Nou flamenc.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Exercici 1 · Juny Serie 5 2023 · Exercici 1 · Juliol Serie 2 2022 ›
Más ejercicios de Múltiples audicions
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2024
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2023
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2023
- Exercici 1 · Juliol Serie 2 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 2 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2022
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 2 2021
Exámenes oficiales en PDF y soluciones: examenselectivitat.cat