Exercici 1 · Análisis Musical Selectividad Cataluña Setembre Serie 3 2024
Tema: Múltiples audicions · Del examen Setembre Serie 3 (2024)
Enunciado
Exercici 1
[4 punts: 0,4 punts per cada qüestió. No hi haurà descomptes de penalització en cap cas.]
Aquest exercici consisteix en l'audició de deu fragments de música. Cada fragment es repetirà dues vegades abans de passar al següent. Després d'un petit interval, tornareu a escoltar els deu fragments tots seguits.
Escolteu amb atenció els deu fragments que sentireu a continuació i trieu la resposta correcta entre les quatre que es proposen per a cada fragment.
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Fragment 1
Solución: b) Contrapunt imitatiu.
2. Fragment 2
Solución: d) Violí.
3. Fragment 3
Solución: d) Ragtime.
4. Fragment 4
Solución: d) Melodia ascendent i crescendo.
5. Fragment 5
Solución: b) Gregorià melismàtic.
6. Fragment 6
Solución: d) Riff.
7. Fragment 7
Solución: c) Poema simfònic.
8. Fragment 8
Solución: c) Música urbana, pop-reggaeton.
9. Fragment 9
Solución: c) Soprano.
10. Fragment 10
Solución: a) Barroc.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Exercici 1 · Juny Serie 5 2024 · Exercici 1 · Juny Serie 1 2023 ›
Más ejercicios de Múltiples audicions
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 4 2025
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2023
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2023
- Exercici 1 · Setembre Serie 2 2023
- Exercici 1 · Juliol Serie 2 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 2 2022
Exámenes oficiales en PDF y soluciones: examenselectivitat.cat