Exercici 1 · Análisis Musical Selectividad Cataluña Juny Serie 1 2024
Tema: Múltiples audicions · Del examen Juny Serie 1 (2024)
Enunciado
Exercici 1
[4 punts: 0,4 punts per cada qüestió. No hi haurà descomptes de penalització en cap cas.]
Aquest exercici consisteix en l'audició de deu fragments de música. Cada fragment es repetirà dues vegades abans de passar al següent. Després d'un petit interval, tornareu a escoltar els deu fragments tots seguits.
Escolteu amb atenció els deu fragments que sentireu a continuació i trieu la resposta correcta entre les quatre que es proposen per a cada fragment.
.
)

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. [Audició 1: identificació de l'instrument]
Solución: c) Clarinet.
2. [Audició 2: període o estil musical]
Solución: a) Classicisme.
3. [Audició 3: gènere musical]
Solución: a) Havanera.
4. [Audició 4: dansa o forma tradicional]
Solución: d) Sardana.
5. [Audició 5: textura musical]
Solución: b) Homofonia.
6. [Audició 6: estil contemporani]
Solución: a) Synth-pop, música comercial.
7. [Audició 7: gènere o estil vocal medieval]
Solución: b) Cant melismàtic.
8. [Audició 8: tipus de veu]
Solución: c) Tenor.
9. [Audició 9: tipus d'inici o ritme]
Solución: b) Frase d'inici tètic.
10. [Audició 10: forma vocal]
Solución: b) Ària.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Exercici 1 · Setembre Serie 3 2025 · Exercici 1 · Juny Serie 5 2024 ›
Más ejercicios de Múltiples audicions
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2026
- Exercici 1 · Setembre Serie 2 2026
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 4 2025
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2025
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2024
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2024
- Exercici 1 · Juny Serie 1 2023
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2023
- Exercici 1 · Setembre Serie 2 2023
Exámenes oficiales en PDF y soluciones: examenselectivitat.cat