Ejercicio 54 - Vies d'administració · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Vies d'administració · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
54 Preguntes 381-405. Regulació, estabilitat accelerada i mecànica d'absorció
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
5. Respecte a la via parenteral:
Solución: b) Les dues respostes són encertades (evita el tub digestiu i implica perforació de teguments).
6. En l'àmbit de la terminologia de l'administració parenteral:
Solución: a) Totes dues respostes són encertades.
7. Les perfusions intravenoses i els implants pertanyen conceptualment a la via:
Solución: b) Parenteral.
8. Pel que fa a la via oral:
Solución: b) L'autoadministració autònoma pel pacient és un dels seus grans avantatges.
9. L'aplicació d'un fàrmac sobre membranes mucoses permet aconseguir:
Solución: c) Un efecte local o bé sistèmic, segons la forma farmacèutica i la molècula.
10. En relació amb la via pulmonar:
Solución: c) Una fracció important de la dosi emesa no arriba a la zona bronquial i queda retinguda a la boca.
11. A la via inhalatòria, l'accés efectiu de les partícules fins a la superfície alveolar requereix que el seu diàmetre aerodinàmic sigui:
Solución: a) Menor de 3 micròmetres.
19. Pel que fa a la via inhalatòria:
Solución: b) Cap de les altres respostes és correcta.
20. Respecte a les característiques d'absorció a la via inhalatòria:
Solución: b) Presenta una absorció summament ràpida gràcies a la immensa superfície alveolar.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 53 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 55 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Vies d'administració
- Ejercicio 49 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 50 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 51 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 52 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 55 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 56 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 57 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 58 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)