Ejercicio 56 - Vies d'administració · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Vies d'administració · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 431-455. Tipus de càpsules, transport cel·lular i velocitats d'acció
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
5. L'aplicació d'un medicament sobre la superfície de la pell per assolir un efecte local s'anomena:
Solución: b) Tòpica cutània.
6. Per eludir el metabolisme de primer pas hepàtic d'un fàrmac presentat com a comprimit:
Solución: c) S'ha de formular per a la seva administració per via sublingual.
11. Trieu l'afirmació certa pel que fa a les vies d'administració:
Solución: c) Les vies bucal, sublingual, nasal i pulmonar eviten el pas pel circuit portal hepàtic.
13. Les vies parenterals es distingeixen perquè:
Solución: b) Són vies invasives.
15. En relació amb la terminologia de l'administració parenteral:
Solución: a) Ambdues respostes són certes.
16. Pel que fa a la via d'administració intravenosa:
Solución: b) És d'elecció en emergències mèdiques gràcies a la immediatesa del seu efecte.
17. En referència a les preparacions parenterals:
Solución: a) No necessiten conservants antimicrobians si s'envasen en presentacions unidòsiques.
18. En el cas de la via oral:
Solución: b) L'autoadministració és un dels seus principals avantatges.
19. Assenyaleu l'afirmació més precisa:
Solución: c) En la via oftàlmica, la immensa majoria de formulacions persegueixen una acció local.
20. Quina de les següents vies destaca per una velocitat d'inici d'acció més ràpida?
Solución: a) Via epidural.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 55 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 57 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Vies d'administració
- Ejercicio 51 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 52 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 54 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 55 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 57 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 58 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)