Part 1.a · Análisis Musical II PAU Baleares Ordinaria 2025

Tema: Discriminación auditiva: audiciones con preguntas cerradas · Del examen Ordinaria (2025)

Enunciado

Part 1.a) Discriminació auditiva. Qualificable amb 3 punts

Consta de 3 audicions amb 5 preguntes cada una.

Cada resposta correcta té una puntuació de 0,2 punts. Les respostes incorrectes i les no contestades tenen una puntuació de 0 punts.

Audició 1

.

Audició 2

.

Audició 3

.

Enunciado: Part 1.a · Análisis Musical II PAU Baleares Ordinaria 2025

Solución

Solución de AprenAI (no es la oficial)

1. Quin tipus de textura musical predomina en la part cantada?

Solución: b) Melodia acompanyada

2. L'inici de la melodia és...

Solución: d) Anacrúsic

3. Quin recurs compositiu s'empra en la part instrumental?

Solución: a) Repetició

4. Quin tipus de compàs té?

Solución: b) Quaternari

5. En quin estil ubicaríeu l'audició? Justificau la resposta.

Solución: c) Barroc

6. Quins instruments fan l'acompanyament?

Solución: a) De cordes fregades i de vent de fusta

7. Pel que fa a l'harmonia, s'empra...

Solución: a) Una harmonia tonal en mode menor

8. Quina relació predomina entre el text i la melodia?

Solución: b) Sil·làbica

Las soluciones de los 7 apartados que faltan y la explicación paso a paso son Premium. Premium

Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.

‹ Part 1.a · Extraordinaria 2025 · Part a · Extraordinaria 2024 ›

Más ejercicios de Discriminación auditiva: audiciones con preguntas cerradas