Part a · Análisis Musical II PAU Baleares Extraordinaria 2024

Tema: Discriminación auditiva: audiciones con preguntas cerradas · Del examen Extraordinaria (2024)

Enunciado

Part a: discriminació auditiva

Consta de quatre audicions amb cinc preguntes cada una. Cada resposta correcta té una puntuació de 0,2 punts, cada resposta incorrecta té una penalització de -0,1 punts i les preguntes no contestades tenen una puntuació de 0 punts. Cada audició es repetirà dues vegades.

Audició 1

Audició 2

Audició 3

Audició 4

Enunciado: Part a · Análisis Musical II PAU Baleares Extraordinaria 2024

Solución

Solución de AprenAI (no es la oficial)

1. Quin tipus de textura musical hi predomina?

Solución: a) Monòdica

2. Quina relació música-text hi predomina?

Solución: a) Sil·làbica

3. Com està estructurada la melodia?

Solución: a) ABA (aabbaa)

4. Quin tipus de compàs té?

Solución: a) Ternari simple

5. En quin estil situaríeu l'audició?

Solución: a) Edat mitjana

Justificació de la resposta (pregunta 5 - estil de l'Audició 1)

Solución: Música vocal monòdica, sense acompanyament instrumental, amb relació sil·làbica i ritme modal medieval.

6. Quin tipus de textura musical hi predomina?

Solución: b) Homofònica - contrapuntística

7. Quin tipus d'inici melòdic presenta?

Solución: b) Tètic

8. Quin tipus de compàs té?

Solución: b) Quaternari simple

9. La pulsació és...

Solución: a) Regular sense variacions

10. En quin estil situaríeu l'audició?

Solución: b) Renaixement

Justificació de la resposta (pregunta 10 - estil de l'Audició 2)

Solución: Polifonia vocal a cappella amb alternança d'homofonia i contrapunt imitatiu, equilibri harmònic i pulsació regular pròpia del tactus renaixentista.

Las soluciones de los 12 apartados que faltan y la explicación paso a paso son Premium. Premium

Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.

‹ Part 1.a · Ordinaria 2025 · Part a · Ordinaria 2024 ›

Más ejercicios de Discriminación auditiva: audiciones con preguntas cerradas