Ejercicio Fase de Acceso - Opción A - II * Use of English · Inglés PAU Andalucía Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
Tema: Uso de la Lengua · Del examen Ordinaria Titular (Admisión) 2 (2019)
Enunciado
II * USE OF ENGLISH (3 points; 0.5 points each)
9.
FILL IN THE GAPS WITH THE CORRECT WORD:
10.
FILL IN THE GAPS WITH THE CORRECT OPTION:
11.
REWRITE THE SENTENCE WITHOUT CHANGING ITS MEANING. BEGIN AS INDICATED:
“I'm sure she didn't steal the money.” → She can't...
12.
COMPLETE THE FOLLOWING CONDITIONAL SENTENCE:
“If I had known you were in trouble,...”
13.
TURN THE FOLLOWING SENTENCE INTO THE PASSIVE VOICE:
“They have broken into my car twice this month.”
14.
GIVE A QUESTION FOR THE UNDERLINED WORDS:
“Mike works for a rich businessman on weekends.”

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
9.1. “She’s really supportive. You can always count... her.” (preposition).
Solución: on
9.2. “I’m terrible... playing chess.” (preposition).
Solución: at
10.1. “I have always dreamed... becoming successful.”
Solución: of
10.2. “I wish I... more time to hang out with my friends.”
Solución: had
11. REWRITE THE SENTENCE WITHOUT CHANGING ITS MEANING: “I’m sure she didn’t steal the money.” She can’t...
Solución: have stolen the money
12. COMPLETE THE FOLLOWING CONDITIONAL SENTENCE: “If I had known you were in trouble,...”
Solución: subject + would / could / might (not) have + past participle (e.g. I would have helped you)
13. TURN THE FOLLOWING SENTENCE INTO THE PASSIVE VOICE: “They have broken into my car twice this month.”
Solución: My car has been broken into twice this month.
14. GIVE A QUESTION FOR THE UNDERLINED WORDS: “Mike works for a rich businessman on weekends.”
Solución: Who does Mike work for on weekends? / For whom does Mike work on weekends?
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio Fase de Admisión - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019 · Ejercicio Fase de Acceso - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019 ›
Más ejercicios de Uso de la Lengua
- Opción B - II. Use of English · Extraordinaria Suplente 2019
- Opción A - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Opción B - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción A - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Fase de Acceso - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Option A - II * Use of English · Reserva A 2019
- Ejercicio Option B - II * Use of English · Reserva A 2019
- Ejercicio Option A - 9 · Reserva B 2019
- Ejercicio Option A - 10 · Reserva B 2019