Opción B - II. Use of English · Inglés PAU Andalucía Extraordinaria Suplente 2019
Tema: Uso de la Lengua · Del examen Extraordinaria Suplente (2019)
Enunciado
II * USE OF ENGLISH (3 points; 0.5 points each)
9. FILL IN THE GAPS WITH A CORRECT FORM OF THE VERB IN BRACKETS:
9.1.
“Our street isn’t wide enough for a lorry… along.” (drive)
9.2.
“Mary soon got used to… up early.” (get)
10. FILL IN THE GAPS WITH THE CORRECT OPTION:
10.1.
“John is very good … Maths.” to / at / about / of
10.2.
“Can you rely … her?” on / in / to / at
11. USE THE WORDS IN THE BOXES TO MAKE A MEANINGFUL SENTENCE. USE ALL AND ONLY THE WORDS IN THE BOXES WITHOUT CHANGING THEIR FORM.
getting
more
are
houses
and
expensive
more
12. GIVE A QUESTION FOR THE UNDERLINED WORDS: “He is 1.83 metres tall.”
13. TURN THE FOLLOWING SENTENCE INTO THE PASSIVE VOICE: “I gave him a book for his birthday.”
14. REWRITE THE FOLLOWING SENTENCE WITHOUT CHANGING ITS MEANING. BEGIN AS INDICATED: “I began teaching in this college in 2015 and I am still teaching here.” I have...

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
9.1. “Our street isn’t wide enough for a lorry… along.” (drive)
Solución: to drive
9.2. “Mary soon got used to… up early.” (get)
Solución: getting
10.1. “John is very good … Maths.” to / at / about / of
Solución: at
10.2. “Can you rely … her?” on / in / to / at
Solución: on
11. USE THE WORDS IN THE BOXES TO MAKE A MEANINGFUL SENTENCE. USE ALL AND ONLY THE WORDS IN THE BOXES WITHOUT CHANGING THEIR FORM.
Solución: Houses are getting more and more expensive.
12. GIVE A QUESTION FOR THE UNDERLINED WORDS: “He is 1.83 metres tall.”
Solución: How tall is he?
13. TURN THE FOLLOWING SENTENCE INTO THE PASSIVE VOICE: “I gave him a book for his birthday.”
Solución: He was given a book for his birthday. // A book was given to him for his birthday (by me).
14. REWRITE THE FOLLOWING SENTENCE WITHOUT CHANGING ITS MEANING. BEGIN AS INDICATED: “I began teaching in this college in 2015 and I am still teaching here.” I have...
Solución: been teaching in this college since 2015 // been teaching in this college for four years.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Opción A - II. Use of English · Extraordinaria Suplente 2019 · Opción A - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019 ›
Más ejercicios de Uso de la Lengua
- Problema 25 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 26 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 27 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 28 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Opción A - II. Use of English · Extraordinaria Suplente 2019
- Opción A - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Opción B - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción A - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Fase de Acceso - Opción A - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019