Opción A - II. Use of English · Inglés PAU Andalucía Extraordinaria Suplente 2019
Tema: Uso de la Lengua · Del examen Extraordinaria Suplente (2019)
Enunciado
II * USE OF ENGLISH (3 points; 0.5 points each)
9.
FILL IN THE GAPS WITH A CORRECT FORM OF THE VERB IN BRACKETS:
10.
FILL IN THE GAPS WITH THE CORRECT WORD:
11.
12.
13.
14.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
9.1. “She didn’t share her photos online, but she is getting accustomed to... them.” (share)
Solución: sharing
9.2. “If I... the photo, I might not have sent it.” (see)
Solución: had seen
10.1. “He insists... watching Big Brother every week.” (preposition)
Solución: on
10.2. “She was coughing and feeling bad for two days, and eventually came down... the flu.” (preposition)
Solución: with
11. GIVE A QUESTION FOR THE UNDERLINED WORDS: “My friends advised me about the pictures I should post on social media.”
Solución: Who advised me/you about the pictures I/you should post on social media?
12. JOIN THE FOLLOWING SENTENCES USING AN APPROPRIATE LINKER (DO NOT USE AND, BUT, OR BECAUSE). MAKE CHANGES IF NECESSARY: “He didn’t manage to make friends online. He is considering deleting his account.”
Solución: He didn’t manage to make friends online, so /therefore he is considering deleting his account. // As / Since he didn’t manage to make friends online, he is considering deleting his account. // He is considering deleting his account, for he didn’t manage to make friends online.
13. TURN THE FOLLOWING SENTENCE INTO THE PASSIVE VOICE: “Teenagers give careful consideration to their image.”
Solución: Careful consideration is given by teenagers to their image. / Careful consideration is given to their image by teenagers.
14. JOIN THE FOLLOWING SENTENCES USING A RELATIVE. MAKE CHANGES IF NECESSARY: “Online interaction requires a lot of sensitivity. It is particularly demanding.”
Solución: Online interaction, which is particularly demanding, requires a lot of sensitivity.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Problema 28 · Reserva Z (Admisión) 2020 · Opción B - II. Use of English · Extraordinaria Suplente 2019 ›
Más ejercicios de Uso de la Lengua
- Problema 24 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 25 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 26 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 27 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Problema 28 · Reserva Z (Admisión) 2020
- Opción B - II. Use of English · Extraordinaria Suplente 2019
- Opción A - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Opción B - II * USE OF ENGLISH · Ordinaria Suplente 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción A - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019
- Ejercicio Fase de Admisión - Opción B - II * Use of English · Ordinaria Titular (Admisión) 2 2019