Ejercicio 54 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Trànsit del medicament en l'organisme: AADME i biodisponibilitat · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
54 Preguntes 381-405. Regulació, estabilitat accelerada i mecànica d'absorció
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Quin dels següents NO es considera un factor farmacotècnic que condicioni l'alliberament d'un fàrmac?
Solución: b) El canvi en la pauta posològica del pacient.
2. El procés de metabolització consisteix en:
Solución: b) La biotransformació del principi actiu per a la seva utilització o eliminació de l'organisme.
16. Una biodisponibilitat absoluta del 100% s'obté de forma sistemàtica mitjançant la via:
Solución: a) Intravenosa.
21. El conjunt de reaccions bioquímiques de transformació d'un fàrmac a l'organisme s'anomena:
Solución: c) Metabolització.
22. Pel que fa al pas de membranes, la fracció ionitzada d'un fàrmac:
Solución: a) Cap de les altres respostes és vertadera.
23. Quin dels següents elements NO constitueix un factor farmacotècnic de l'alliberament?
Solución: b) El canvi en la posologia prescrita.
24. El principal lloc d'absorció per als medicaments administrats per via oral és:
Solución: b) L'intestí prim.
25. En un perfil de concentració plasmàtica, el valor Tmax representa:
Solución: c) El temps necessari per assolir la concentració màxima (Cmax).
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 53 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 55 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Trànsit del medicament en l'organisme: AADME i biodisponibilitat
- Ejercicio 49 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 50 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 51 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 52 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 55 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 56 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 57 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 58 - Trànsit del medicament en l'organisme: AADME… · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)