Ejercicio 52 - Classificació de les formes farmacèutiques · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Classificació de les formes farmacèutiques · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 331-355. Formes farmacèutiques rectals, orals i paràmetres LADMER
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
1.
Escolliu l'associació més encertada entre via i formes farmacèutiques:
2.
Pel que fa a les formes homeopàtiques sòlides:
3.
Les formes líquides o semisòlides destinades a ser administrades per via rectal reben el nom de:
4.
Identifiqueu l'afirmació correcta sobre formes líquides:
6.
Indiqueu quina és l'afirmació FALSA sobre formes líquides:
19.
Assenyaleu l'opció correcta pel que fa als comprimits:
20.
Quina de les següents afirmacions és FALSA?
21.
Respecte a les formes homeopàtiques:
22.
Les càpsules d'alliberament modificat es defineixen perquè:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Escolliu l'associació més encertada entre via i formes farmacèutiques:
Solución: b) Via sublingual: comprimits sublineals, grànuls homeopàtics i solucions.
2. Pel que fa a les formes homeopàtiques sòlides:
Solución: a) Els grànuls tenen una grandària superior a la dels glòbuls.
3. Les formes líquides o semisòlides destinades a ser administrades per via rectal reben el nom de:
Solución: b) Ènemes.
4. Identifiqueu l'afirmació correcta sobre formes líquides:
Solución: b) Les solucions veritables han de presentar sempre un aspecte límpid i homogeni.
6. Indiqueu quina és l'afirmació FALSA sobre formes líquides:
Solución: c) Els xarops són suspensions de sabor dolç i caràcter viscós.
19. Assenyaleu l'opció correcta pel que fa als comprimits:
Solución: c) S'obtenen mitjançant la compressió mecànica de partícules sòlides.
20. Quina de les següents afirmacions és FALSA?
Solución: c) Els comprimits masticables són comprimits d'alliberament pulsàtil.
21. Respecte a les formes homeopàtiques:
Solución: a) Els grànuls tenen dimensions superiors a les dels glòbuls.
22. Les càpsules d'alliberament modificat es defineixen perquè:
Solución: c) Alteren la velocitat, el moment o la localització de l'alliberament dels principis actius.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 51 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 53 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Classificació de les formes farmacèutiques
- Ejercicio 47 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 48 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 49 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 50 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 51 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 54 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 55 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 56 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 57 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)