Ejercicio 51 - Classificació de les formes farmacèutiques · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Classificació de les formes farmacèutiques · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 306-330. Farmacotècnia, alliberament modificat i vies transmucoses
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
7.
Pel que fa a les formes galèniques en homeopatia:
8.
Els paperets farmacèutics:
9.
Els gels lipòfils o oleogels es poden formular a partir de:
10.
Dels sistemes següents, quin constitueix una emulsió?
11.
Una escuma farmacològica consisteix en:
12.
Les suspensions orals o injectables són preparacions líquides que contenen principis actius:
14.
Els comprimits d'alliberament pulsàtil es dissenyen per a:
24.
Els comprimits d'alliberament pulsàtil es defineixen per:
25.
Quina de les següents formes sòlides s'elabora tradicionalment per moldeig?

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
7. Pel que fa a les formes galèniques en homeopatia:
Solución: a) Els grànuls tenen una mida superior a la dels glòbuls.
8. Els paperets farmacèutics:
Solución: b) Les dues opcions són certes (són unitats de dosi i s'associen fonamentalment a la formulació magistral).
9. Els gels lipòfils o oleogels es poden formular a partir de:
Solución: a) Parafina líquida gelificada amb polietilè.
10. Dels sistemes següents, quin constitueix una emulsió?
Solución: b) Una crema.
11. Una escuma farmacològica consisteix en:
Solución: c) La dispersió uniforme d'un gas en el si d'una fase líquida.
12. Les suspensions orals o injectables són preparacions líquides que contenen principis actius:
Solución: c) Dispersats sòlidament en forma de partícules fines en un medi líquid dispersant.
14. Els comprimits d'alliberament pulsàtil es dissenyen per a:
Solución: c) Cedir fraccions de la dosi de forma seqüencial en intervals temporals concrets.
24. Els comprimits d'alliberament pulsàtil es defineixen per:
Solución: b) Lliurar fraccions del fàrmac de forma seqüencial en períodes temporals definits.
25. Quina de les següents formes sòlides s'elabora tradicionalment per moldeig?
Solución: a) Les pastilles.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 50 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 52 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Classificació de les formes farmacèutiques
- Ejercicio 46 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 47 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 48 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 49 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 50 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 52 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 54 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 55 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 56 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)