Ejercicio 41 - Classificació de les formes farmacèutiques · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Classificació de les formes farmacèutiques · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
41 Preguntes 66-90. Paràmetres galènics, aerosolteràpia i vies d'administració
8.
Indiqueu l'afirmació correcta sobre formes farmacèutiques:
9.
Les pólvores, granulats i comprimits per a la zona bucofaríngia:
10.
Els ungüents es classifiquen habitualment dins de les:
11.
Assenyaleu quina afirmació és correcta:
12.
Les formes estèrils per injecció, perfusió o implantació subcutània són:
13.
Entre les formes sòlides orals proveïdes de recobriment ensucrat destaquen:
14.
Els col·liris es defineixen com a formes:
16.
Indiqueu l'afirmació certa:
25.
Els comprimits que presenten alliberament retardat:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
8. Indiqueu l'afirmació correcta sobre formes farmacèutiques:
Solución: b) Els catxets són envasos de presentació monodosi.
9. Les pólvores, granulats i comprimits per a la zona bucofaríngia:
Solución: b) S'han de dissoldre o llepar a la boca fins al seu desfer.
10. Els ungüents es classifiquen habitualment dins de les:
Solución: c) Pomades hidròfobes.
11. Assenyaleu quina afirmació és correcta:
Solución: a) Els grànuls homeopàtics s'administren col·locant-los sota la llengua.
12. Les formes estèrils per injecció, perfusió o implantació subcutània són:
Solución: a) Preparats d'administració parenteral.
13. Entre les formes sòlides orals proveïdes de recobriment ensucrat destaquen:
Solución: c) Dragees.
14. Els col·liris es defineixen com a formes:
Solución: c) Oftàlmiques.
16. Indiqueu l'afirmació certa:
Solución: b) Els comprimits d'alliberament modificat NO sempre presenten recobriment.
25. Els comprimits que presenten alliberament retardat:
Solución: b) Canvien el lloc anatòmic on s'allibera el principi actiu.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 40 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 42 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Classificació de les formes farmacèutiques
- Ejercicio 36 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 37 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 38 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 39 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 40 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 42 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 43 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 44 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 45 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 46 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)