Ejercicio 40 - Classificació de les formes farmacèutiques · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Classificació de les formes farmacèutiques · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 41-65. Fisiologia de l'absorció, corbes plasmàtiques i formes farmacèutiques
9.
Indiqueu quina sentència és correcta:
10.
Les pomades són formes farmacèutiques que es poden aplicar a:
11.
Els ungüents es classifiquen habitualment dins del grup de:
13.
Assenyaleu l'afirmació CORRECTA:
16.
Entre les formes galèniques destinades a la mucosa bucal es troben:
17.
La incorporació de conservants antimicrobians a les fórmules farmacèutiques persegueix:
18.
Assenyaleu l'afirmació correcta:
19.
Els preparats tòpics cutanis:
20.
Els excipients de caràcter diluent:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
9. Indiqueu quina sentència és correcta:
Solución: c) Els comprimits gastrorresistents pertanyen al grup dels comprimits d'alliberament retardat.
10. Les pomades són formes farmacèutiques que es poden aplicar a:
Solución: b) Les dues respostes són certes.
11. Els ungüents es classifiquen habitualment dins del grup de:
Solución: c) Pomades hidròfobes.
13. Assenyaleu l'afirmació CORRECTA:
Solución: b) El col·liri és una forma farmacèutica d'aplicació a l'ull.
16. Entre les formes galèniques destinades a la mucosa bucal es troben:
Solución: b) Totes dues respostes són certes.
17. La incorporació de conservants antimicrobians a les fórmules farmacèutiques persegueix:
Solución: c) Frenar la proliferació de microorganismes introduïts durant la fabricació o l'ús posterior.
18. Assenyaleu l'afirmació correcta:
Solución: a) Les formes destinades a la via bucofaríngia no estan pensades per a ser empassades.
19. Els preparats tòpics cutanis:
Solución: b) Engloben formes semisòlides, líquides i sòlides.
20. Els excipients de caràcter diluent:
Solución: c) Cap de les dues respostes és correcta.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 39 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 41 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Classificació de les formes farmacèutiques
- Ejercicio 35 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 36 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 37 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 38 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 39 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 41 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 42 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 43 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 44 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 45 - Classificació de les formes farmacèutiques · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)