Ejercicio 44 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Generalitats: homeòstasi, medi intern i terminologia clínica · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Activitat 3 (2019-20, Tipus B) - Preguntes 1-120: Test Vertader/Fals
Responeu a la següent bateria d'afirmacions indicant si cadascuna és vertadera (V) o falsa (F):
Responeu indicant si cadascuna de les següents afirmacions és vertadera (V) o falsa (F):
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Els circuits de retroacció negativa funcionen com a mecanismes homeostàtics essencials.
Solución: Veritable
2. L'epiteli compta amb una extensa xarxa vascular pròpia.
Solución: Fals
3. Les glàndules exocrines secreten les seves substàncies directament al torrent sanguini.
Solución: Fals
4. El teixit connectiu contribueix activament a les respostes de defensa immunitària.
Solución: Veritable
5. El teixit ossi està directament implicat en els processos d'hematopoesi.
Solución: Veritable
6. La icterícia representa un signe d'avaluació objectiva.
Solución: Veritable
7. Un símptoma és una manifestació clínica fàcilment detectable i quantificable per l'explorador.
Solución: Fals
8. La valoració del pronòstic depèn de la durada, grau de recuperació i índexs de supervivència del procés.
Solución: Veritable
16. En un mecanisme regulador, l'element receptor s'encarrega d'executar l'acció dictada pel centre de comandament.
Solución: Fals
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 39 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
Más ejercicios de Generalitats: homeòstasi, medi intern i terminologia clínica
- Ejercicio 25 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 30 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 33 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 36 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 39 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015