Ejercicio 39 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Generalitats: homeòstasi, medi intern i terminologia clínica · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Activitat 3 (2019-20, Tipus A) - Preguntes 1-120: Test Vertader/Fals
Responau assenyalant la veracitat (V) o falsedat (F) de cadascuna de les qüestions que es plantegen a continuació:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. La icterícia constitueix un signe clínic observable.
Solución: Veritable
2. Un símptoma és una dada clínica susceptible de ser mesurada o objectivada directament per l'observador extern.
Solución: Fals
3. L'estimació pronòstica d'un quadre patològic es relaciona amb la durada del procés, la recuperabilitat funcional i les expectatives de supervivència.
Solución: Veritable
4. En el marc dels sistemes de retroalimentació homeostàtics, el receptor és qui rep l'ordre del centre de comandament i produeix la resposta.
Solución: Fals
5. Els mecanismes fonamentats en el feedback negatiu tenen finalitat homeostàtica.
Solución: Veritable
6. El teixit epitelial compta amb una extensa xarxa de capil·lars directes.
Solución: Fals
7. Les glàndules de secreció exocrina aboquen el seu producte directament al torrent circulatori.
Solución: Fals
8. El teixit connectiu desenvolupa funcions relacionades amb la immunitat i la defensa orgànica.
Solución: Veritable
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 36 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015 · Ejercicio 44 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015 ›
Más ejercicios de Generalitats: homeòstasi, medi intern i terminologia clínica
- Ejercicio 21 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 25 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 30 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 33 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 36 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015
- Ejercicio 44 - Generalitats: homeòstasi, medi intern i term… · 2015