Ejercicio 33 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Funció motora: reflexos, vies motores i trastorns del moviment · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Preguntes 1-120 (Tipus A). Test vertader/fals (Curs 2017-18)
Avalueu la certesa (V) o falsedat (F) de les afirmacions de l'examen Tipus A:
Avalueu la certesa (V) o falsedat (F) de les següents afirmacions sobre funció motora, reflexos medul·lars, vies motores i trastorns del moviment:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
52. La informació dinàmica generada pel fus neuromuscular reflecteix la longitud fixa i permanent del múscul.
Solución: F
53. Les fibres musculars intrafusals reben innervació motora de tipus gamma.
Solución: V
85. A l'homuncle motor de Penfield la superfície assignada a cada regió és proporcional a la grandària del múscul.
Solución: F
86. El cerebel intervé en la programació, execució i correcció contínua dels moviments voluntaris.
Solución: V
87. Al cos estriat dels subjectes amb Parkinson s'observa un to colinèrgic elevat respecte al dopaminèrgic.
Solución: V
88. La malaltia de Parkinson es caracteritza clínicament per presentar una marcada hipocinèsia.
Solución: V
91. La paraplegia és un quadre neurològic en què es produeix la immobilitat de les extremitats d'un únic hemitòrax.
Solución: F
92. Les lesions que afecten el fascicle piramidal o motoneurona superior cursen amb hiperreflèxia tendinosa i espasticitat.
Solución: V
97. El reflex miotàtic muscular és un reflex intrasegmentari i monosinàptic.
Solución: V
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 30 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015 · Ejercicio 36 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015 ›
Más ejercicios de Funció motora: reflexos, vies motores i trastorns del moviment
- Problema 12 · 2015
- Ejercicio 14 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 22 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 25 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 30 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 36 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 39 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Problema 43 · 2015
- Ejercicio 44 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015