Ejercicio 30 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Funció motora: reflexos, vies motores i trastorns del moviment · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Preguntes 1-120 (Tipus B). Test vertader/fals (Curs 2017-18)
Valoreu com a vertadera (V) o falsa (F) cadascuna de les següents afirmacions de l'examen Tipus B:
Valoreu com a vertadera (V) o falsa (F) cadascuna de les següents afirmacions:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
56. La component dinàmica del fus neuromuscular assenyala la longitud estàtica mantinguda del múscul en cada instant.
Solución: F
57. Les fibres intrafusals del fus neuromuscular reben innervació motora de les motoneurones gamma.
Solución: V
86. La paraplegia comporta la immobilitat i paràlisi de les extremitats d'un únic hemitòrax o costat.
Solución: F
87. La lesió de la primera motoneurona o motoneurona superior cursa clínicament amb espasticitat i hiperreflèxia.
Solución: V
88. El reflex d'estirament muscular és un reflex monosinàptic segmental.
Solución: V
89. A l'homuncle de Penfield, l'espai cortical assignat a cada grup muscular és proporcional a la seva massa física neta.
Solución: F
90. El cerebel desenvolupa funcions de programació temporal i ajust corrector de la dinàmica motora.
Solución: V
91. L'estriat dels malalts de Parkinson pateix una hiperactivitat relativa del to colinèrgic.
Solución: V
92. La malaltia de Parkinson es caracteritza per manifestar hipocinèsia i lentitud en la iniciació del moviment.
Solución: V
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 25 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015 · Ejercicio 33 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015 ›
Más ejercicios de Funció motora: reflexos, vies motores i trastorns del moviment
- Ejercicio 6 - Funció motora: reflexos, vies motores i trast… · 2015
- Problema 12 · 2015
- Ejercicio 14 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 22 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 25 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 33 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 36 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Ejercicio 39 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015
- Problema 43 · 2015
- Ejercicio 44 - Funció motora: reflexos, vies motores i tras… · 2015