Exercici 1 · Análisis Musical Selectividad Cataluña Juny Serie 5 2021
Tema: Múltiples audicions · Del examen Juny Serie 5 (2021)
Enunciado
Exercici 1
[4 punts: 0,4 punts per cada qüestió. No hi haurà descomptes de penalització en cap cas.]
Aquest exercici consisteix en l'audició de deu fragments de música. Cada fragment es repetirà dues vegades abans de passar al següent. Després d'un petit interval, tornareu a escoltar els deu fragments tots seguits.
Escolteu amb atenció els deu fragments que sentireu a continuació i trieu la resposta correcta entre les quatre que es proposen per a cada fragment.
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Fragment 1
Solución: b) Música medieval.
2. Fragment 2
Solución: a) Ritme de tresets arpegiats ascendents.
3. Fragment 3
Solución: b) Flabiol.
4. Fragment 4
Solución: c) Estil policoral.
5. Fragment 5
Solución: d) Trio sonata barroca.
6. Fragment 6
Solución: a) Compàs binari.
7. Fragment 7
Solución: c) Frase de 8 compassos.
8. Fragment 8
Solución: b) Començament anacrústic.
9. Fragment 9
Solución: d) Entrades: tenors, baixos, contralts i sopranos.
10. Fragment 10
Solución: d) Contratenors.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Exercici 1 · Juny Serie 2 2021 · Exercici 1 · Setembre Serie 1 2021 ›
Más ejercicios de Múltiples audicions
- Exercici 1 · Juliol Serie 2 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 2 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 5 2022
- Exercici 1 · Setembre Serie 3 2022
- Exercici 1 · Juny Serie 2 2021
- Exercici 1 · Setembre Serie 1 2021
Exámenes oficiales en PDF y soluciones: examenselectivitat.cat