Pregunta 3 - Dissolucions: magnituds molars parci… · Química Física I UB 2023

Tema: Dissolucions: magnituds molars parcials i potencial químic · Del examen Examen final Química Física I (Gener 2023) (2023)

Enunciado

Pregunta 3 (1,6 punts). Test d'aparellament de conceptes de col·loides i interfícies

Relacioneu cadascuna de les 16 afirmacions o preguntes de la Taula 1 amb la lletra o lletres corresponents de la Taula 2 (una mateixa opció pot ser utilitzada més d'una vegada o ser part de diverses respostes):

Relacioneu cadascun dels següents enunciats de la Taula 1 amb el codi o codis corresponents de la Taula 2:

.

Enunciado: Pregunta 3 - Dissolucions: magnituds molars parci… · Química Física I UB 2023

Solución

Según los criterios oficiales de corrección

3. Per fer coagular un sòl sòlid d'òxid metàl·lic on les partícules col·loidals estan carregades negativament necessito una concentració mínima de _____.

Solución: KK

5. Enumera propietats d'una mescla líquida ideal (o què fa que sigui ideal)?

Solución: B, K, T, AA

6. Les bombolles estabilitzades amb tensioactius iònics són _____ estables que amb tensioactius neutres.

Solución: HH

8. Els conceptes de termodinàmica de superfícies són aplicables a _____.

Solución: E

9. Les isotermes d'adsorció mesuren _____.

Solución: A

10. Els col·loides liòfobs tenen estabilitat _____.

Solución: X / RR

11. Si remeno aigua _____ tensioactius puc generar bombolles.

Solución: NN

12. Les micel·les són estables per l'efecte hidrofòbic que consisteix en _____ al formar-se la micel·la.

Solución: CC

13. Enumera canvis de condicions que poden provocar la coagulació d'una dispersió col·loidal.

Solución: Q, U, SS

14. Procés en el qual les "partícules" col·loidals s'agrupen per formar "partícules" més grans que provoquen la separació del col·loide.

Solución: R / S

15. Enumera efectes que poden estabilitzar alguns col·loides.

Solución: F, G

16. Un producte farmacèutic sòlid dispers en un gas portador és un _____.

Solución: QQ

La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium

Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.

‹ Pregunta 9.b - Entalpia de mescla · Juny 2024 · Exercici 1 · 2021 ›

Más ejercicios de Dissolucions: magnituds molars parcials i potencial químic