Ejercicio 48 - Vies d'administració · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Vies d'administració · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 234-255. Formulació, vies d'administració i farmacocinètica bàsica
Trieu la resposta correcta per a cadascuna de les següents qüestions:
2. Des de l'òptica de la comoditat del pacient, la pauta d'administració òptima és:
13. En relació amb la via parenteral:
14. L'administració intraabdominal s'efectua en:
15. Es poden aconseguir tant efectes tòpics/locals com sistèmics mitjançant l'administració:
16. La via sublingual:
17. Un clar avantatge que ofereix la via sublingual és:
21. Per a l'administració per via parenteral són requisits indispensables:
22. Assenyaleu quina via d'administració es realitza sobre una superfície mucosa:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
2. Des de l'òptica de la comoditat del pacient, la pauta d'administració òptima és:
Solución: c) Una o dues preses diàries per via oral.
13. En relació amb la via parenteral:
Solución: a) Requereix preparacions estèrils.
14. L'administració intraabdominal s'efectua en:
Solución: c) La cavitat peritoneal.
15. Es poden aconseguir tant efectes tòpics/locals com sistèmics mitjançant l'administració:
Solución: a) Intraperitoneal.
16. La via sublingual:
Solución: a) Totes dues respostes són correctes (no té primer pas hepàtic i permet una acció ràpida).
17. Un clar avantatge que ofereix la via sublingual és:
Solución: b) La rapidesa de l'acció terapèutica.
21. Per a l'administració per via parenteral són requisits indispensables:
Solución: c) L'esterilitat, la isotonia i un valor de pH escaient.
22. Assenyaleu quina via d'administració es realitza sobre una superfície mucosa:
Solución: b) Via oftàlmica.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 47 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 49 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Vies d'administració
- Ejercicio 43 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 44 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 45 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 46 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 47 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 49 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 50 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 51 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 52 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 53 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)