Ejercicio 41 - Vies d'administració · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Vies d'administració · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
41 Preguntes 66-90. Paràmetres galènics, aerosolteràpia i vies d'administració
3.
Quina d'aquestes vies NO es cataloga com a parenteral?
4.
Pel que fa a les capes i profunditat de les vies d'injecció:
5.
Són vies que dipositen el fàrmac directament sobre estructures mucoses:
6.
En la via inhalatòria, perquè les partícules assoleixin els alvèols pulmonars, el seu diàmetre aerodinàmic ha de ser:
7.
Quan s'apliquen antibiòtics per instil·lació a la via òtica, es busca un efecte:
20.
En la terminologia de les vies parenterals, quina d'aquestes sigles és correcta?
21.
Un dels avantatges que presenta l'administració sublingual és:
22.
A la via pulmonar, per assolir els alvèols cal que la mida de partícula sigui:
23.
Trieu l'afirmació correcta:
24.
És una mostra representativa de via directa o immediata:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
3. Quina d'aquestes vies NO es cataloga com a parenteral?
Solución: c) Tòpica.
4. Pel que fa a les capes i profunditat de les vies d'injecció:
Solución: c) La injecció intramuscular assoleix un teixit més profund que la subcutània.
5. Són vies que dipositen el fàrmac directament sobre estructures mucoses:
Solución: c) Bucofaríngia, nasal i vaginal.
6. En la via inhalatòria, perquè les partícules assoleixin els alvèols pulmonars, el seu diàmetre aerodinàmic ha de ser:
Solución: a) Inferior a 3 micròmetres.
7. Quan s'apliquen antibiòtics per instil·lació a la via òtica, es busca un efecte:
Solución: c) Local.
20. En la terminologia de les vies parenterals, quina d'aquestes sigles és correcta?
Solución: c) EI fa referència a la via epidural.
21. Un dels avantatges que presenta l'administració sublingual és:
Solución: b) Desencadenar una acció terapèutica ràpida.
22. A la via pulmonar, per assolir els alvèols cal que la mida de partícula sigui:
Solución: a) Menor a 3 micròmetres.
23. Trieu l'afirmació correcta:
Solución: b) Les preparacions d'ús sublingual busquen habitualment un efecte sistèmic ràpid.
24. És una mostra representativa de via directa o immediata:
Solución: a) La via intramuscular.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 40 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 42 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Vies d'administració
- Ejercicio 36 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 37 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 38 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 39 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 40 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 42 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 43 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 44 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 45 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 46 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)