Ejercicio 40 - Vies d'administració · Introducción a la Farmacia Galénica UB Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Tema: Vies d'administració · Del examen Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
Enunciado
Preguntes 41-65. Fisiologia de l'absorció, corbes plasmàtiques i formes farmacèutiques
3.
Respecte a la via d'absorció sublingual:
4.
En relació amb les propietats de la via oral:
5.
Són vies d'administració que actuen a través de mucoses:
6.
En l'administració mitjançant pegats transdèrmics, indiqueu la sentència FALSA:
7.
Assenyaleu l'afirmació més precisa:
8.
En una emergència clínica on cal una resposta farmacològica immediata, s'escollirà la via:
12.
Els ènemes són preparacions líquides dissenyades per a la via:
14.
Els liniments són preparats farmacèutics d'aplicació:
15.
Pel que fa a les abreviatures clàssiques de les vies:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
3. Respecte a la via d'absorció sublingual:
Solución: c) Mancat d'efecte de primer pas hepàtic.
4. En relació amb les propietats de la via oral:
Solución: b) És una via còmoda, econòmica i idònia per a l'autoadministració.
5. Són vies d'administració que actuen a través de mucoses:
Solución: c) Bucofaríngia, nasal i vaginal.
6. En l'administració mitjançant pegats transdèrmics, indiqueu la sentència FALSA:
Solución: c) Poden utilitzar-se indistintament per aconseguir tant efectes locals com sistèmics.
7. Assenyaleu l'afirmació més precisa:
Solución: c) Per via oftàlmica, la majoria de medicaments busquen una acció d'àmbit local.
8. En una emergència clínica on cal una resposta farmacològica immediata, s'escollirà la via:
Solución: a) Parenteral.
12. Els ènemes són preparacions líquides dissenyades per a la via:
Solución: c) Rectal.
14. Els liniments són preparats farmacèutics d'aplicació:
Solución: a) Tòpica cutània.
15. Pel que fa a les abreviatures clàssiques de les vies:
Solución: c) Totes dues equivalències són correctes.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 39 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) · Ejercicio 41 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1) ›
Más ejercicios de Vies d'administració
- Ejercicio 35 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 36 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 37 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 38 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 39 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 41 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 42 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 43 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 44 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)
- Ejercicio 45 - Vies d'administració · Banc de preguntes: Vies d'administració i formes farmacèutiques (Part 1)