Ejercicio 22 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulació de la ingesta · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Preguntes 29-120. Bateria de preguntes vertader/fals de fisiologia
Indiqueu per a cadascuna de les afirmacions següents si és vertadera (V) o falsa (F):
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
63. La medul·la suprarenal rep doble control motor vegetatiu per part del simpàtic i del parasimpàtic.
Solución: F
64. Els receptors nicotínics d'acetilcolina funcionen intrínsecament com a canals iònics.
Solución: V
65. Un fàrmac agonista dels receptors beta-adrenèrgics causa broncoconstricció.
Solución: F
66. El bloqueig mitjançant antagonistes beta-adrenèrgics al miocardi redueix el ritme cardíac.
Solución: V
67. Els ganglis de la cadena paravertebral simpàtica interconnecten neurones de segments medul·lars distints.
Solución: V
68. L'hipotàlem participa en la reacció d'alarma o fugida incrementant la secreció de corticotropina.
Solución: V
69. La vasopressina o ADH és sintetitzada a la neurohipòfisi per ser alliberada per neurones hipotàmiques.
Solución: F
70. La connexió directa entre la retina i el nucli supraquiasmàtic hipotàmic permet l'alineació dels ritmes circadians amb el cicle llum/foscor.
Solución: V
71. La leptina adipocitària és una hormona amb efecte orexigen (estimulant de la gana).
Solución: F
72. L'amígdala té un paper central en l'orquestració de les conductes i emocions de por.
Solución: V
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 14 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015 · Problema 23 · 2015 ›
Más ejercicios de Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulació de la ingesta
- Ejercicio 7 - Diferències simpàtic i parasimpàtic · 2016
- Ejercicio 2 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulaci… · 2015
- Problema 4 · 2015
- Ejercicio 6 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulaci… · 2015
- Ejercicio 14 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015
- Problema 23 · 2015
- Ejercicio 25 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015
- Ejercicio 30 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015
- Ejercicio 33 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015
- Ejercicio 36 - Sistema nerviós autònom, hipotàlem i regulac… · 2015