Ejercicio 33 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Sistema esquelètic i articulacions: anatomia i fisiopatologia · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Preguntes 1-120 (Tipus A). Test vertader/fals (Curs 2017-18)
Avalueu la certesa (V) o falsedat (F) de les afirmacions de l'examen Tipus A:
Avalueu la certesa (V) o falsedat (F) de les afirmacions següents:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
10. El múscul tríceps braquial rep el seu nom pel fet de disposar de tres punts d'origen o caps.
Solución: V
11. Un múscul abductor actua acostant l'os corresponent a l'eix mitjà del cos.
Solución: F
12. L'articulació fibrosa pròpia de la unió de la dent al seu alvèol s'anomena gòmfosi.
Solución: V
13. La cintura escapular està inclosa en l'esquelet axial de l'anatomia humana.
Solución: F
14. La lordosi fisiològica consisteix en l'exageració de la concavitat de la columna a nivell lumbar.
Solución: V
16. El lligament lateral intern del genoll estableix una connexió anatòmica directa entre el fèmur i el peroné.
Solución: F
17. La luxació articular és la pèrdua de contacte permanent entre les superfícies d'una articulació.
Solución: V
18. L'artritis reumatoide s'acompanya de manifestacions i danys a nivell sistèmic.
Solución: V
25. Les alteracions articulars associades a l'artrosi evolucionen de manera invariablement simètrica a les dues meitats del cos.
Solución: F
38. La formació d'osteòfits marginals és un procés típic de la malaltia artròsica degenerativa.
Solución: V
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 30 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015 · Ejercicio 36 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015 ›
Más ejercicios de Sistema esquelètic i articulacions: anatomia i fisiopatologia
- Ejercicio 13 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Problema 17 · 2015
- Ejercicio 21 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Ejercicio 25 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Ejercicio 30 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Ejercicio 36 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Ejercicio 39 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015
- Ejercicio 44 - Sistema esquelètic i articulacions: anatomia… · 2015