Ejercicio 39 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · Fisiología y Fisiopatología I UB 2015
Tema: Fisiologia del múscul i exploració electromiogràfica · Del examen Recopilatori d'exàmens de Fisiologia i Fisiopatologia I (2015)
Enunciado
Activitat 3 (2019-20, Tipus A) - Preguntes 1-120: Test Vertader/Fals
Responau assenyalant la veracitat (V) o falsedat (F) de cadascuna de les qüestions que es plantegen a continuació:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
13. Un múscul agonista és el responsable principal de contreure's per generar un moviment determinat.
Solución: Veritable
14. El teixit muscular llis es troba sota control motor estrictament voluntari.
Solución: Fals
15. La pèrdua o reducció del volum muscular es coneix tècnicament com a hipertròfia muscular.
Solución: Fals
16. El teixit muscular contribueix a la producció de calor corporal (termogènesi).
Solución: Veritable
39. La banda I del sarcòmer muscular conté només filaments fins.
Solución: Veritable
40. L'actina actua com a proteïna reguladora de la contracció situada als miofilaments gruixuts.
Solución: Fals
41. Els túbuls transversals (túbuls T) del múscul esquelètic comuniquen el potencial de membrana superficial cap a les cisternes del reticle sarcoplasmàtic.
Solución: Veritable
42. Durant el lliscament muscular esquelètic, els filaments gruixuts s'acosten cap a la línia Z.
Solución: Veritable
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 36 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015 · Ejercicio 44 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015 ›
Más ejercicios de Fisiologia del múscul i exploració electromiogràfica
- Ejercicio 22 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Ejercicio 25 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Ejercicio 30 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Ejercicio 33 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Ejercicio 36 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Ejercicio 44 - Fisiologia del múscul i exploració electromi… · 2015
- Problema 48 · 2015