Ejercicio 6 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Anatomofisiología 2 URL Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
Tema: Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Del examen Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
Enunciado
6. Examen 3. Preguntes 26-50: Volums, immunitat i diagnòstic cardíac
Escolliu l'alternativa correcta:
1.
La concentració fisiològica d'hemoglobina en sang d'una dona se situa en:
8.
L'aparició d'eosinofília és indicativa de:
15.
Un individu del grup sanguini AB:
16.
La cèl·lula mare mieloide genera com a descendents:
17.
El reticulòcit és la cèl·lula precursora immediata de:
18.
La proteïna plasmàtica clau directament implicada en l'hemostàsia secundària és:
19.
L'hematòcrit es defineix com:
20.
Indiqueu quina opció NO és una funció pròpia de la melsa:
25.
La xifra fisiològica d'hemoglobina en l'home adult (en g/dL) és de:

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. La concentració fisiològica d'hemoglobina en sang d'una dona se situa en:
Solución: c) 12 – 14 g/dL.
8. L'aparició d'eosinofília és indicativa de:
Solución: b) Infestació per paràsits.
15. Un individu del grup sanguini AB:
Solución: a) Pot rebre sang de qualsevol grup del sistema ABO (receptor universal).
16. La cèl·lula mare mieloide genera com a descendents:
Solución: b) Les plaquetes (mitjançant megacariòcits).
17. El reticulòcit és la cèl·lula precursora immediata de:
Solución: c) L'eritròcit madur.
18. La proteïna plasmàtica clau directament implicada en l'hemostàsia secundària és:
Solución: a) El fibrinogen.
19. L'hematòcrit es defineix com:
Solución: a) La proporció o percentatge de volum sanguini ocupat pels elements cel·lulars/corpusculars.
20. Indiqueu quina opció NO és una funció pròpia de la melsa:
Solución: b) Formació continuada d'eritròcits en l'adult sa.
25. La xifra fisiològica d'hemoglobina en l'home adult (en g/dL) és de:
Solución: a) 13,8 a 17,2 g/dL.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 5 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic · Ejercicio 9 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic ›
Más ejercicios de Sang: components, hematopoesi i hemostàsia
- Ejercicio 1 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 2 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 3 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 4 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 5 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 9 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 10 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 1 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Examen 2n Semestre: Sistema Cardiovascular i Immunitari
- Ejercicio 2 - Sang: components, hematopoesi i hemostàsia · Examen 2n Semestre: Sistema Cardiovascular i Immunitari
- Ejercicio 4 - Hematologia · Examen tipus test d'Anatomofisiologia 2