Ejercicio 8 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Anatomofisiología 2 URL Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
Tema: Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arterial · Del examen Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
Enunciado
8. Examen 4. Preguntes 19-35: Imatges diagnòstiques i vàlvules cardíaques
Trieu l'opció correcta per a cadascuna de les preguntes següents:
.

Solución
Según los criterios oficiales de corrección
1. Quin dels següents paràmetres és necessari per calcular la despesa cardíaca?
Solución: c) La freqüència cardíaca.
2. En un esquema fisiològic de compensació hemodinàmica davant d'hipotensió, el requadre buit correspon a:
Solución: a) Increment de la freqüència cardíaca.
3. La placa d'ateroma:
Solución: b) Pot afavorir la formació de trombes que obstrueixin el flux o embolitzin.
4. Una hipertensió arterial sistèmica sostinguda comporta de forma directa:
Solución: a) Un increment de la postcàrrega ventricular.
5. Quan creix el volum de sang que retorna a les cavitats cardíaques:
Solución: a) S'incrementa la precàrrega (volum telediastòlic).
6. La paret dels vasos capil·lars està formada per:
Solución: c) Una monocapa d'endoteli permeable sostinguda per una làmina basal.
10. En relació amb les artèrioles d'un determinat territori o òrgan:
Solución: b) Efectuen una vasodilatació quan cal augmentar l'aportació de flux sanguini a l'òrgan.
11. Els sorolls acústics de Korotkoff s'utilitzen clínicament per a:
Solución: a) Registrar la pressió arterial durant la presa manual.
12. Indiqueu l'afirmació correcta sobre l'estructura vascular:
Solución: a) Les artèrioles posseeixen fibra muscular llisa a la seva paret.
13. La postcàrrega que s'oposa a l'expulsió ventricular es veu directament augmentada per:
Solución: a) Una hipertensió arterial sistèmica.
14. El control fi del flux sanguini cap a un teixit específic el realitzen:
Solución: c) El sistema nerviós autònom i les artèrioles mitjançant canvis del seu to muscular.
15. La paret d'un capil·lar arterial està constituïda per:
Solución: c) Un endoteli (epiteli escamós simple) i una membrana basal.
La explicación paso a paso, hecha con IA, es Premium. Premium
Resuélvelo aquí mismo: corrección automática, pistas y solución paso a paso.
‹ Ejercicio 7 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic · Ejercicio 9 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic ›
Más ejercicios de Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arterial
- Ejercicio 3 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 4 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 5 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 6 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 7 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 9 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 10 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arter… · Avaluació Parcial: Aparell Cardiovascular, Sang i Sistema Limfàtic
- Ejercicio 1 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Examen 2n Semestre: Sistema Cardiovascular i Immunitari
- Ejercicio 3 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Examen 2n Semestre: Sistema Cardiovascular i Immunitari
- Ejercicio 4 - Hemodinàmica, vasos sanguinis i tensió arteri… · Examen 2n Semestre: Sistema Cardiovascular i Immunitari